Wat is de optimale verzorging van de huid?

Tips voor de optimale verzorging van de huid

Je huid kan het soms zwaar te verduren krijgen door irritatie in kleding, hoge temperatuurswisselingen, droge of juist vochtige lucht. We vinden het steeds meer belangrijker om er verzorgder uit te zien en in onze ogen is voorkomen beter dan genezen. Er zijn verschillenden manieren om de huid optimaal te verzorgen, dit kan uiteraard met bepaalde producten of met soorten behandelingen. In deze blog bekijken we de natuurlijke series van Strictly Pure en haar identieke goede eigenschappen. Daarbij geven we tips om de huid in perfecte staat te krijgen.

Tip 1: Voorkomen is beter dan genezen

Uit onderzoek is gebleken dat het proces van huidveroudering en- verslapping al heel vroeg begint, zo rond je twintigste namelijk al. Wat er tussen je twintigste en dertigste “gebeurt” met je huid, zie je op latere leeftijd terug. Onze huid bevindt zich in een constante vernieuwingsproces, dat echter met toenemende leeftijd langzamer wordt. Daarbij komen invloeden van buitenaf, die het natuurlijke verouderingsproces aanzienlijk versnellen. De gevolgen: vroegtijdig rimpelvorming en een verlies van elasticiteit. Zorg er dus voor dat je vroegtijdig begint met het verzorgen van jouw huid.

Tip 2: Bepaal jouw huidtype

Er zijn veel soorten huidtype, maar om het voor jou makkelijk te maken onderscheiden we er drie namelijk:

  • De rustige huid (normaal)
  • De vette huid
    Herkenbaar aan een glanzend oppervlak, vergrote poriën en puistjes zijn allemaal tekenen van een vettige huid.
  • De droge huid
    Is vaak schilferig en gebarsten en kan een beetje dof lijken. Je poriën zijn waarschijnlijk niet echt duidelijk zichtbaar, maar er zijn wel vaak dunne lijntjes te zien.

Andere problemen, zoals acne en een gevoelige huid, kunnen bij alle huidtypen voorkomen, maar zijn van tijdelijke aard. Het is ook mogelijk dat je op een bepaald moment een combinatie hebt van verschillende huidtypen én van verschillende problemen 

Tip 3: Kies de huid die je wilt behandelen

Er zijn producten, die speciaal gemaakt zijn, om specifieke problemen, huidtype of onderdelen van het lichaam te behandelen. Hierbij moet je denken aan een specifieke hand, voet of gezichtsverzorging. Onderzoek dus goed welke huid je wilt gaan behandelen.

Tip 4: Kies Strictly Pure

Wij raden Strictly Pure aan en dit heeft verschillende redenen. Strictly Pure laat diverse series zien die gericht zijn aan een bepaalde fase in jouw leven. Voor iedereen is een juiste serie aanwezig, die een complete behandeling biedt.

Strictly Pure biedt de volgende gezichtsverzorging series: 

Timeless

Onze huid bevindt zich in een constante vernieuwingsproces, dat echter met toenemende leeftijd langzamer wordt. Daarbij komen invloeden van buitenaf, die het natuurlijke verouderingsproces aanzienlijk versnellen. De gevolgen: vroegtijdig rimpelvorming en een verlies van elasticiteit. Binnen deze categorie vindt u een serie voor de jonge en de oudere huid. Compleet met

Lifetime Anti-Age

Door de verminderde collageenvorming wordt de huid dunner, droger, slapper, minder elastisch en kunnen er diepere rimpels ontstaan. De Lifetime anti-age serie is ontwikkeld met als doel de veerkracht terug te brengen in de huid en deze te stabiliseren.

In between lift active

Rond het 25ste levensjaar verloopt de celdeling trager en neemt de aanmaak van jonge elastische weefsels af. Hierdoor ontstaan de eerste tekenen van huidveroudering, zoals rimpeltjes en fijne lintjes. In deze serie bieden wij een kuurcrème en masker aan, deze beide speciaal ontwikkeld om de huid te beschermen en te voeden, zo houden ze de veroudering tegen.

Aqua Nova Serie huidzuiverend en hydraterend

Een gezonde huid heeft een optimale vet- en vochtbalans. Veranderingen in hormonen of omgeving kunnen leiden tot een overmatige talgproductie of een verstoorde vochtbalans. Binnen deze serie kunt u gebruik maken van een

Care for Everyone

De hypoallergene serie geschikt voor de meest kwetsbare huid. Een gevoelige huid is geen huidtype. Het is een kenmerk waar elke type huid last van kan hebben. Of ze nu atopisch, droog, normaal, gemengd, vet of acne-achtig is, een gevoelige huid is gewoon een erg kwetsbare huid. Zaken die een ‘gewone’ huid wel verdraagt, ervaart zij vaak als een agressie. Care for Everyone serie is toepasbaar op alle series binnen de Strictly Pure lijn. In deze serie kijken we specifiek naar de

Strictly Pure Specials

Binnen deze categorie vindt u losse producten die ter aanvulling zijn van uw behandeling. Deze producten kunnen dus aansluiten op de verschillende series van Strictly Pure en zorgen voor een volledige behandeling van uw gezicht. We bieden hier producten aan als oliepeelinglysing en nog veel meer. Op al onze productpagina’s wordt volledig uitgelegd wat voor product het is.

Super bedankt voor het lezen van onze blog! Als dank geven we je 5% procent extra korting op alle Strictly Pure artikelen! Deze kan de komende maand gebruikt worden op alle kortingen die gaande zijn, gebruik: BLOG5%

Voor onze Strictly Pure producten die zich richten op de voeten verwijzen je graag naar onze andere BLOG

Bekijk de product pagina’s voor de aanvullende informatie. Anders kunt u ons altijd even contacten natuurlijk: info@floop.nl