Close

Over ons

Ons bedrijf

Floop is een jonge onderneming die is ontstaan vanuit de groeiende vraag naar prijs/kwalitatieve producten binnen de (sport)massage, wellnessmasasge, sportverzorging, voetverzorging en schoonheidsverzorging. Wij leveren diverse verzorgende middelen, die toepasbaar zijn binnen deze vakgebieden. Wij zijn een betrouwbare partner voor opleidingsinstituten, zelfstandige ondernemers en bedrijven.  

Wij bieden een assortiment wat zich snel aan het uitbreiden is. Bent u opzoek naar een product dat niet op onze website staat? neem dan gerust contact met ons op en wij bekijken of we deze producten voor u op korte termijn kunnen toevoegen aan onze webshop. Wat kunt u van ons verwachten:

  • Kwalitatieve producten
  • Ruim assortiment
  • Sterke communicatie
  • Snel en uitgebreid leveringsbeleid

Sterke partner

Floop zet zich in als een zekere partner voor diverse instanties. Zo leveren wij verschillende producten aan beginnende studenten gerelateerd aan massage, wellness of verzorgende beroepsopleidingen. Door een goede communicatie is eventuele nazorg altijd snel leverbaar. Studenten en of instanties kunnen het hele jaar door bestellen. .


Close